Håndtering af forretningsprocesser når man rejser

Key Account Manager, GO MO Group AB

Ideen om at kombinere forretning med rejser kan virke tiltrækkende for nogle virksomhedsledere og ejere. At drive en virksomhed, mens du besøger eksotiske steder, kan lyde som en spændende chance fyldt med forskellige muligheder. Men i virkeligheden kan det at administrere sin virksomhed på farten være både anstrengende og besværligt. De samme faktorer, der gør forretning på farten behageligt, kan også gøre det vanskeligt. For at undgå de forskellige kilder til besvær,som f.eks. tilslutningsmuligheder, administration af finansielle transaktioner, osv., kan virksomheder, eller driftsledere,organisere forskellige løsninger for de følgende forhold (Matt Kepnes, Entrepreneur, "5 SECRETS TO MANAGING YOUR BUSINESS WHILE TRAVELING", 2015):

Planlagte rejseprogrammer

At planlægge forud og udfærdige velgennemtænkte tidsplaner er meget vigtigt for dem, der driver forretning på farten. Selvom man ikke kan overholde rejseprogrammerne helt og aldeles, så kan det at arbejde inden for en tidsramme hjælpe driftsledere og virksomhedsledere med at planlægge deres ture i overensstemmelse hermed. At gøre et ophold nogle få nætter i en stor by kan kombineres med vigtige forretningsmæssige opkald, gennemgang af papirarbejde osv.

Online ressourcer

At gøre brug af online ressourcer og værktøjer såsom cloud computing kan hjælpe virksomheder til at have adgang til deres databaser hele tiden. Virksomheder kan få adgang til vigtige filer på bærbare enheder, samt uploade deres arbejde til et fælles system gemt online, som andre medarbejdere i virksomheden så kan få adgang til via fjernadgang. Automatiserede og rejsefaktureringssystemer gør brug af cloud computing såvel som andre sådanne online lagringssystemer.

Mobile enheder

Bærbare computere, mobiltelefoner og datakort er vigtige gadgets, for de der driver virksomhed på farten. En robust dataplan hos en pålidelig netværksudbyder er afgørende for virksomhederne for at kunne samordne forskellige aspekter af deres forretning med andre, samt arbejde på dokumenter, foretage opkald osv.

Driftsledere kan henvende sig til forskellige fagfolk og eksperter i branchen for at få rådgivning om at få arbejdet gjort, mens de rejser. For eksempel kunne det være en god måde at komme i gang med e-fakturering at henvende sig til faktureringsfagfolk. Et firma, der kan hjælpe virksomheder med deres travelexpense system, er Basware.

Expense Management

Endelig kan det være en hjælp for virksomheder at få et automatiseret regnskabssystem, der kan tilgås via fjernadgang. At sende og modtage elektroniske fakturaer kan være meget gavnligt for virksomhederne. Der ville være kortere behandlingstid, lavere papirforbrug, hurtigere betalinger, tydelige digitale optegnelser, osv. Alt dette vil også hjælpe virksomhederne med at strømline deres cash flow. For de mennesker, der rejser eller bevæger sig rundt, kan elektronisk rejse fakturaer hjælpe dem til at drive deres forretning problemfrit (Bretagne Thorley, YFS Magazine, "5 TECH TIPS PROVEN TO STREAMLINE BUSINESS OPERATIONS", 2014).

"Ovenstående udtalelser er ren betragtning og forfatterens synspunkt. De afspejler ikke Baswares holdning."

Elektronisk Rejse Fakturaer

Kategori: Purchase-to-Pay