Brancher & SektorerLøsninger til specialiserede behov

Body: 

Basware brænder for at hjælpe alle kunder med at få succes. Vi hjælper alle, fra den største virksomhed til den mindste leverandør, med at låse op for nye kræfter og få større overblik og bedre styring med deres virksomhed.

Alle virksomheder, uanset branche eller sektor, kan drage fordel af automatisering af deres finansielle processer. Valget af den bedste leverandør af software for en bestemt virksomhed, afhænger af virksomhedens størrelse, struktur og globale rækkevidde, samt den pågældende branche.

Title: 
Skræddersyede løsninger til store virksomheder

Content: 

Store virksomheder har ofte komplekse finansielle processer og skiftende strukturer, der gør automatisering udfordrende. De har brug for vores skræddersyede løsninger. Basware tilbyder en unik kombination af globalt netværk, banebrydende innovation og 30 års erfaring.

 • Løsninger til Shared service-centre

  Det er dokumenteret, at shared service-centre (SSC'er) er en fordel, hvad angår omkostninger, kvalitet, produktivitet og kundeservicetal. 

  link
 • Løsninger til store virksomheder

  Baswares løsninger til store virksomheder simplificerer komplekse, finansielle processer, styrker samarbejdet, og reducerer omkostningerne ved global handel.

  link

Title: 
Branchespecifikke løsninger fra Basware

Content: 

Nogle brancher og sektorer har været særligt interesserede i at optimere deres Purchase-to-Pay-automatiseringsprocesser. Basware har samarbejdet med dem for at skabe tilpassede løsninger – og vi kan også samarbejde med dig. 

 • http://www.basware.dk/sites/default/files/Cars.jpg
  Bilindustrien

  Basware er verdens førende leverandør af e-fakturering og Purchase-to-Pay-løsninger til bilindustrien. Tusindvis af fabrikanter og leverandører til bilindustrien, herunder Audi, BMW, Daimler, MAN og Volkswagen, bruger Basware Network hver dag til at udveksle elektroniske fakturaer og andre dokumenter i forsyningskæden.

  Read More
 • http://www.basware.dk/sites/default/files/icon-Receiving-E-invoices.png
  Løsninger til Business Process Outsourcing (BPO)-leverandører

  Basware gør finansielle, økonomiske og regnskabsmæssige processer mere omkostningseffektive og effektive med best in class-automatiseringsløsninger koblet sammen med vores globale leverandørnetværk. Basware-løsninger muliggør mere produktive, langsigtede relationer, der gavner både BPO-leverandøren og forbrugeren af BPO-tjenesten.

  Read More

Knowledge center title: 
Læs mere om Basware-løsninger i Knowledge Center