Best-practices fremmer optimale sharedservice-centre og reducerer omkostninger

Body: 

Det er dokumenteret, at shared service-centre (SSC'er) er en fordel, hvad angår omkostninger, kvalitet, produktivitet og kundeservicetal.

De opfattes imidlertid ofte som omkostningscentre i en virksomhed, så de forbliver meget omkostningsfølsomme størrelser. Basware kan hjælpe med at reducere omkostninger ved SSC-driften og fremme centrenes effektivitet takket være de bedste fremgangsmåder inden for Purchase-to-Pay og e-fakturering, hvilket skaber værdi for interessenterne uden at forårsage afbrydelser eller overkomplicere forholdene. Vi bestræber os på at være en fleksibel partner, der sætter dig i stand til at få størst muligt udbytte af dine SSC'er.

Afbalancer dine behov med standardiserede løsninger

Vores fleksible programmer afbalancerer standardisering med fleksibilitet, holder dine omkostninger i skak og sikrer effektivitet i dine processer i takt med, at din virksomhed vokser. Baswares Purchase-to-Pay-, e-fakturerings- og Basware Network-løsninger hjælper alle med at standardisere dine økonomiske processer, og vores omfattende erfaring inden for leverandørintegration og ERP-grænseflader betyder, at vi har en holistisk tilgang, der er afprøvet og testet. 

Optimer effektiviteten ved at øge automatiseringen

Ved at indføre Baswares software og tjenesteplatform opnås en højere automatiseringsgrad, og fællesomkostninger reduceres. Vi hjælper med at rationalisere Purchase-to-Pay-processer og skjule kompleksiteten. Vores løsninger fjerner øjeblikkeligt det pres, som manuel dataindtastning udgør for dit SSC-team. De reducerer fejl og forbedrer effektiviteten. Flersprogede transaktionsprocesser med store datamængder muliggøres straks, så arbejdsgange på tværs af flere afdelinger og flere organisationer nemt kan integreres.

Det er ofte kompliceret at arbejde med flere datakilder, men med Basware er det ret enkelt. Vores anyERP-integrationsløsning bruges med over 250 back-end-systemer i hele verden, og mange af vores større kunder har flere systemer – nogle over 30 – som vi konsoliderer med en automatiseret bogholderiløsnin

Udviklet med brugerne for øje

Det kræver mange forskellige elementer at maksimere procesoptimeringen. Best practices, der er bygget ind i vores løsning i løbet af 25 år i branchen, spiller en stor rolle. En meget ergonomisk brugergrænseflade betyder, at dine tunge brugere har effektive værktøjer til at udføre deres job, mens almindelige brugere vil finde interaktionen med processen intuitiv, kollaborativ og mobil.

Ud over en brugervenlig løsning får nøgleinteressenter også glæde af Basware Analytics, som giver driftsmæssige og strategiske indsigter i processen. Disse handlingsorienterede realtidsoplysninger over hele den økonomiske forsyningskæde hjælper dig til at identificere forbedringer inden for proces, data og ressourcer i din SSC-ydelse.

Fordele for fælles tjenestecentre

 

  • Mere tid til opgaver, der giver høj værdi. SSC'er drager fordel af standardiserede processer, fleksibel leverandørintegration og ERP-grænseflader, der udskifter kompleksitet med best practice for Purchase-to-Pay og e-fakturering. Dette tager presset fra dit SSC-team og giver dem mere tid til at fokusere på opgaver, der giver høj værdi.
  • Hurtig leverandørintegration. Basware tilbyder proaktive leverandøraktiveringstjenester. Fremskynd indføringen af e-fakturering, mens du engagerer leverandørbasen.


  • Højere grad af automatisering. Du skal have en højt automatiseret proces for at opnå maksimal effektivitet. Basware automatiserer Purchase-to-Pay-processer, hvor det er muligt, og engagerer kun interessenter, når der er brug for manuel indtastning.
  • Nøjagtig matchning. Få fakturadata i høj kvalitet via Basware Network kombineret med et sofistikeret system til fakturamatchning. De fleste fakturaer kan håndteres uden at være i menneskehænder.
  • Lettere kommunikation med leverandører. Basware Networks portal muliggør selvbetjening for leverandører og giver dem overblik over deres fakturaer og ordrer og reducerer dermed den tid, der bruges på forespørgsler eller tvister.
  • Styrkelse af optimeringen fra Analytics. SSC-ydelsen kan forbedres kontinuerligt med indsigt, der stammer fra Basware Analytics. Det er let at få adgang til Purchase-to-Pay-transaktionsdata, og de vises i flotte visuelle elementer, der fænger brugerne. Overblik i realtid betyder hurtig udvikling af SSC-serviceniveauet.
  • Bedre leverandørrelationer. Med Basware Network kan du knytte tættere bånd med leverandører og dermed styrke relationerne. Med den resulterende transaktionseffektivitet kan også du udnytte mulighederne for rabat for tidlig betaling.

Hovedfunktioner

100 % e-fakturering

Bortskaf straks papir med en 100 % e-faktureringsløsning. Vores leverandøraktiveringstjeneste integrerer hurtigt de fleste af dine leverandører i Basware Network. For leverandører, som fortsat sender dig papir, tilbyder vi en scan and capture-tjeneste, som modtager dine fakturaer og sender dem til dig elektronisk. Vi vil endda gemme, returnere eller makulere papirfakturaerne for dig. 

Læs mere om modtagelse af e-fakturaer

Automatiseret bogholderi

Baswares automatiserede bogholderiløsninger tilbyder kontrol, overblik og besparelser. Kontrollen er indbygget i systemet og understøtter både automatiseret og manuel fakturahåndtering. Hver interessent har overblik over deres kreditoropgaver og et personligt arkiv. En automatiseret proces betyder en omkostningsbesparelse på 20-60 % og skaber flere muligheder for at udnytte rabatter for tidlig betaling. 

Læs mere om automatiseret kreditorbogholderi

Indkøb

Baswares indkøbsløsninger muliggør mere informerede indkøbsaktiviteter hele vejen fra sourcing, styring af kontraktlivscyklusser, katalogadministration, rekvisition og ordreoprettelse til administration af adfærd igennem brugen af Analytics.  

Læs mere om indkøb

Basware Analytics

Basware Analytics giver handlingsorienteret indsigt gennem hele Purchase-to-Pay-processen Nøgleinteressenter får adgang til flotte visuelle dashboards og grafer, der dækker hele virksomhedens udgiftsdata, proceseffektivitets-KPI'er og likvide midler. Alle brugere får Purchase-to-Pay-indsigt, så de kan træffe bedre økonomiske beslutninger for din virksomhed.

Læs mere om Basware Analytics

Mobilitet

Basware Mobile hjælper dig med at fjerne flaskehalse i din økonomiske proces ved at give dine medarbejdere adgang til deres Purchase-to-Pay-opgaver døgnet rundt via deres mobil- eller tabletenheder. Lokale apps understøtter iOS, Android og HTML5-klient for Windows-baserede enheder, så der er adgang hvor som helst og når som helst til alle SSC-brugere og servicekunder. 

Knowledge center title: 
Få flere oplysninger om Basware-løsninger for SSC'er, og læs praktiske erfaringer fra kunder i Videnscentret