Åben deltagelse

Vi tror på, at når virksomheder og mennesker føres sammen, så opstår der nye muligheder og skabes værdi for alle. 

Ved at danne tættere relationer i Basware Network, kan virksomheder nedbryde barrierer og opdage en handelsform, der virker.

Åbent netværk: Vi har i over ti år opbygget verdens største åbne handelsnetværk. Dermed kan du, dine kunder, leverandører og partnere udnytte fordelene ved forbundet handel.

Delt formål: Vi tror på et fælles formål med vores kunder og omfattende gruppe af partnere. Igennem brugergrupper, brugerevents med erfaringsudveksling og et bredere fællesskab opfordrer vi til kunde- og partnersamarbejde for at hjælpe dig med at finde nye måder at skabe værdi på.

Øjeblikkeligt samarbejde: Via smarte værktøjer og førende produktinnovationer hjælper vi dine medarbejdere til bedre samarbejde og sætter dig i stand til umiddelbart at dele oplysninger med handelspartnere og sikre, at du let kan integrere dine leverandører i Basware Network.

Vi fører fremadtænkende fællesskaber sammen, der er fokuserede på at dele best practices. Vi hjælper dem med at gribe nye muligheder i verdens største åbne handelsnetværk.

Efterhånden som Basware Network vokser, vil flere virksomheder blive ført sammen, flere personer vil deltage, og handlen vil strømme friere.

Basware Experience-events fører dig sammen med dine kollegaer for at opnå hurtigere forretningsmæssige resultater. 

Description: 

 

Løsninger og tjenester