Stol på branchens førende innovatør

Vi er pionerer inderst inde – vi flytter altid grænser, så virksomheder, deres leverandører og kunder kan danne tættere og mere indbringende relationer.

Ved at lede den næste teknologibølge gør vi virksomheder i stand til at finde økonomisk værdi, så de kan købe bedre, sælge bedre samt betale og blive betalt på nye måder.En vision for vores branche: Vi ved, at best practice-procesautomatisering kun er starten på din rejse. Hos Basware har vi en vision for verdens største åbne forretningsnetværk med fokus på at hjælpe dig med at oprette forbindelse, handle og skabe nye værdistrømme for din virksomhed.

Nytænkende løsninger: Ved at udnytte vores partneres og kunders nyskabelser ændrer vi den måde, som virksomheder bestiller, fakturerer, betaler og bliver betalt på. Vi gør bestilling, fakturabehandling, fakturering og betalinger nemmere og hurtigere. Vi fremmer likviditeten for dig og alle parterne i dit handelsøkosystem.

Uovertruffen arv: Vi har været verdensførende inden for automatisering af Purchase-to-Pay, siden vi blev grundlagt i 1985. Vi har mere end 1,2 millioner brugere i over 2.500 internationale virksomheder og et omfattende partnernetværk i mere end 100 lande. Alt dette betyder, at vi med den nødvendige erfaring kan  give dig muligheden for  succes.

Teknologisk lederskab: Alusta er den platform, der driver alle Basware-løsninger. Den kombinerer de seneste cloudbaserede, sociale, mobile og smarte analyseteknologier, hvilket giver kunderne mulighed for at skabe, implementere og forbinde kritiske Purchase-to-Pay- og order-to-cash-processer enkelt, hurtigt og omkostningseffektivt. 

Basware og MasterCard samarbejder om at ændre måden, hvorpå virksomheder betaler og bliver betalt

Description: 

 

Løsninger og tjenester