Teknologi

Bygget på Microsoft .Net

Kernen i vores serverapplikationer bygger på et .Net-fundament. Den er baseret på metoder til best practice med henblik på at udvikle skalerbare applikationer, så I er sikre på, at den kan tilpasses jeres behov, efterhånden som virksomheden vokser. .Net framework og også Microsoft Silverlight sikrer desuden, at vi kan levere en effektiv brugeroplevelse, uanset om det drejer sig om en computerapplikation eller gennem en brugers browser.

Vi tilbyder desuden mobile klienter til både Apple IOS og Android, så brugere altid har adgang til vigtige oplysninger. Hvis de ikke har installeret en af vores apps, kan de stadig opnå adgang til det, de behøver, gennem en mobil-optimeret browserklient.

Bygget med henblik på tilpasning og brugervenlighed

Open Network er oprettet i Java og er baseret på et fundament, der omfatter Oracle og SQL Server. Det giver virksomheder mulighed for at håndtere mange forskellige dataformater, og løsningen er bygget til at kunne tilpasses millioner af brugeres individuelle behov.

Endvidere kan vi vha. vores anyERP-teknologi integrere med alle større ERP-løsninger på markedet samt alle ældre systemer. Faktisk har alle de installationer, vi har varetaget i de sidste 25 år, involveret integrering med hver kundes eksisterende ERP-landskab. Det betyder, at I kan være sikre på, at jeres Basware Network-løsning fungerer problemfrit med jeres aktuelle og fremtidige systemer.

Resultatet er en løsning, der kan modstå udfordringerne ved B2B-handel i dag, og som giver en solid platform til din fremtidige vækst.

Basware Network er specifikt designet til at levere en robust, skalerbar og tilgængelig løsning til virksomheder af alle størrelser.

Right sidebar blocks: 
Bestil nu

Basware har en vifte af løsninger til virksomheder af alle størrelser. Lad os hjælpe din virksomhed godt i gang.

Icon: 

Basware Network - Se video >