Spar penge og forenkl processer ved automatisering af bogholderiet

Share on:

Ethvert bogholderi, der ekspederer mange fakturaer, vil have svært ved at håndtere indviklede procedurer.

Så lad os ændre på det. Lad os gøre tingene mere enkle og effektive.

Intelligent fakturabehandling

De fleste virksomheder arbejder hen mod fuld automatisering af bogholderiet, og derfor gælder det om at komme papiret til livs. Når først det sker, vil du se, at der er muligheder for mere intelligente, strømlinede procedurer for ekspedition af fakturaer. Baswares fakturahåndteringssoftware og -tjenester giver kontrol, overblik og effektivitet i både større og nye virksomheder.

Fordelene ved Baswares automatiserede bogholderi

  • Forbedr likviditetssynlighed og budgettering – forstå pengestrømmen i din virksomhed, og styr den.
  • Reducer omkostningerne ved ekspedition af fakturaer med op til 90 %, når først leverandørerne begynder at sende e-fakturaer.
  • Sikr overholdelse af national og international lovgivning.

En førende portefølje af fakturahåndteringsløsninger

Basware Invoice Pro understøtter behovene i mellemstore og store virksomheder med solide, skalerbare faktureringsprocedurer, der tilbyder masser af fleksibilitet inden for en struktur af best practice-procedurer.

Basware Invoice Automation er vores mest populære produkt. Produktet matcher fakturaer med ordrer og faktureringsoversigter automatisk, så du sparer mange penge.

Basware InvoiceReady™ giver små og mellemstore virksomheder en samlet P2P-løsning, der understøtter faktureringsprocessen og oprettelse af rekvisitioner, udgiftsopgørelser og faktureringsoversigter. Løsningen er brugervenlig og kræver et minimum af kundetilpasning.

Basware Enterprise Solutions er tilpasset nøjagtigt dine behov. Løsningen implementeres af vores erhvervsserviceteam, der bruger de seneste best practices, så du hurtigt kan få gavn af programmet.

Sådan hjælper Basware dig gennem forandringerne

Step 1 for alle dine kunder er, at de kan sige farvel til ekspedition af papirfakturaer. Basware støtter dig lokalt og globalt med en faktureringsløsning, der er 100 % elektronisk. En kombination af e-fakturaer kører leverandørerne ind kompletteret af en Global Scan & Capture-tjeneste, hvilket betyder, at du modtager alle fakturaer elektronisk.

Step 2 handler udelukkende om intelligent ekspedition af fakturaerne. Efter 27 år i branchen og tusindvis af kunder har vi en portefølje af løsninger, der helt og holdent bygger på best practices. Hvilken løsning passer bedst til dine behov? Din virksomheds størrelse, IT-landskabets kompleksitet og antallet af folk, leverandører og dokumenttyper, som I arbejder med, er alle variable størrelser, som du (og Basware) skal tage højde for. Du bestemmer selv.

Step 3 når fakturaerne leveres og ekspederes elektronisk, er, at du har fuld synlighed online over alle dine nøgletal. Undersøgelser har da også vist, at omkostningsfordelene er umiddelbare og overbevisende.