Basware Business Directory

Share on:

Send og modtag flere elektroniske fakturaer med Business Directory

Business Directory er helt enkelt et register, der indeholder e-fakturaadresser på næsten 300.000 virksomheder i Skandinavien.  Det kan være virksomheder, som du måske sender papirfakturaer til allerede. Business Directory er lige så nemt at bruge som Google, og vi opfordrer dig til at finde dine kunder og blive fobundet med dem i dette register for at forenkle og strømline din e-faktureringsproces.

Call to Action: 
_none

Sådan kommer du i gang – der er to muligheder:

  1. Log på Basware Network, hvis du allerede har brugeroplysninger HER.
  2. Hvis du aldrig er blevet oprettet i Basware Network, så udfyld denne formular, og du vil modtage en medlemsinvitation.

Business Directory bliver en god måde at finde flere af dine kunder i netværket på, sende flere elektroniske fakturaer, eliminirere brug af papir, og spare tid og penge i din faktureringsproces.

Vil du vide, hvor meget du kan spare ved at sende e-fakturaer til flere af dine kunder? Den nyeste rapport fra Billentis oplyser, at du kan spare 49,25 DKK (6.60€) eller 60% per faktura. Ønsker du at se en mere udførlig business case, så prøv vores ‘fordele ved e-fakturering’-beregner HER.