7 tips til at opnå succesfuld e-Indkøb

Share on:

En guide til hvordan du får e-indkøb til at fungere i din virksomhed

Alle virksomheder ønsker at have effektiv kontrol over deres udgifter – og hvem de går til. For at gøre dette er det nødvendigt at etablere grundige interne kontroller, sikre overholdelse af kontrakter og reducere ukontrolleret forbrug – også kaldet ”maverick spend” på tværs af hele deres organisation. For de fleste virksomheder er den bedste løsning til at understøtte dette at benytte en dedikeret løsning til e-indkøb til indirekte indkøb.

Men hvordan sikrer man at et program til e-indkøb bliver succes?

Basware har mere end 30 års erfaring på området og arbejder med tusindvis af virksomheder I hele verden. Vi har god erfaring med hvad der virker (og hvad er ikke virker) når man implementerer e-indkøb i virksomheder i dag.  Vi har samlet disse erfaringer og en række vigtige success-kriterier i denne guide til e-indkøb.

Hent din gratis version.

”Vi har været i stand til at implementere en ny kultur, der fokuserer på indkøb som en strategisk process. Nu begynder den strategiske planlægning allerede når et indkøb skal foretages, i stedet for at være en reaktion på at en faktura modtages. Det flytter vores virksomhedsdrift tilet helt nyt niveaul.”

Zoltán Werle, Corporate Services Director, Hungarian Rail

 

Venligst tilmeld dig, for at få adgang til alt indholdet i Basware Knowledge Center Tilmeld dig for at downloade
Hent