Ny tider for e-fakturering

Share on:

E-fakturering fortsætter med at åbne op for nye værdistrømme

Elektronisk fakturering er en velkendt teknologi med uforlignelige fordele, der er knyttet til forøgelse af likviditet og virksomhedsresultater. Det mærkes tydeligt, at folk allerede har taget e-fakturering til sig, idet de ser det som en stadig mere overbevisende business case.

Denne omfattende rapport på 90 sider er udarbejdet af den uafhængige internationale e-faktureringskonsulent Bruno Koch. Den indeholder alle de nødvendige oplysninger, du har brug for, for at få succes med dit e-faktureringsprojekt: fakta, kvalitative anmeldelser og evalueringer og oplysninger om de produkter, der tilbydes af førende e-faktureringsudbydere.

Emnerne omfatter:

  • Markedet – Inkluderer estimater om markedsvolumen, begrundelser for at skifte fra papir, markedsmodeller, det globale landskab og understøttende initiativer.
  • En helt ny æra – Inkluderer markedsudviklinger, indvirkning af offentlige initiativer, tiden efter e-fakturering og big data.
  • E-fakturering som katalysator for automatisering af kreditorbogholderi
  • Business casen i forbindelse med e-fakturering
  • Overvindelse af barrierer for e-fakturering
  • Muligheder for e-fakturering i et udfordrende markedsmiljø – med henblik på reduktion af omkostninger, øget omkostningselasticitet og forbedring af driftskapital
  • Case-studier for elektronisk fakturering

“Elektroniske og automatiserede processer for fakturahåndtering  kan betyde besparelser på op til 60-80% sammenlignet med traditionel håndtering af papirfakturaer.  Tilbagebetalingstiden er typisk på et halvt til et helt år. Væksten i denne udveksling og arkivering af elektroniske fakturaer er imponerende, men det fulde potentiale ved dette er stadig enormt."

 

Venligst tilmeld dig, for at få adgang til alt indholdet i Basware Knowledge Center Tilmeld dig for at downloade
Hent