Forskningsrapport: Creating Payment Energy

Share on:

For sen betalings-kultur forhindrer vækst i globale virksomheder

57% af de internationale virksomheder, som er blevet interviewede af Basware og MasterCard, indrømmer, at de aktivt har forsinket deres betaling til leverandører indenfor de sidste 12 måneder. Konstateringen tydeliggør en for sen betalings-kultur, som 3 ud af 4 virksomheder nu betragter som kutyme, og dette er hæmmende for især små og mellemstore virksomheder (SMV’er).

Over 1000 strategiske beslutningstagere i Australien, Europa og USA deltog i Creating Payment Energy-undersøgelsen. Konklusionen markerer spændingen som er imellem cash management og en effektiv betalingsproces. Her er nogle af de vigtigste konklusioner:

  • Imens langt de fleste (88%) af de adspurgte er enige om, at leverandører burde blive betalte straks, så indrømmer over halvdelen (57%), at de aktivt har forsinket betalinger indenfor de sidste 12 måneder.
  • 74% af beslutningstagere mener, at for sen betaling er en nødvendig del af virksomhedsgangen, og ikke kan undgås. Til trods for dette erkender 90%, at betalingsforsinkelser kan have omfattende følger for virksomheder, som for eksempel evnen til at betale personale, og være med til at begrænse investeringsmulighederne.

For at læse hele rapporten, klik på den nedenstående knap.

Basware Pay: For at bryde denne cirkel har Basware og MasterCard forenet deres ekspertise og evner for at lancere Basware Pay – en ny, innovativ løsning, udviklet til at optimere arbejdskapitalen. Basware Pay udvider værdien af purchase-to-pay-processen, ved at levere en unik, global eletronisk betalingsløsning.

Læs mere om
Basware Finansieringsservices »
Læs Basware Pay factsheet »

For at læse hele rapporten, klik på den nedenstående knap.

Venligst tilmeld dig, for at få adgang til alt indholdet i Basware Knowledge Center Tilmeld dig for at downloade
Hent