Forrester Total Economic Impact™-rapport

Share on:

I rapporten kan du læse om de betydelige besparelser og fordele du kan opnå ved hjælp af Basware Purchase-to-Pay og e-faktureringsløsninger

The Total Economic Impact™ rapport om Baswares integrerede Purchase to Pay-løsninger (september 2015)

Rapporten, som er lavet af Forrester Consulting for Basware, undersøger det mulige investeringsafkast (ROI) virksomheder kan opnå ved at indføre en integreret P2P-løsning. Rapporten konkluderer, at Basware har genereret et risikojusteret investeringsafkast på 277% med tilbagebetalingstid på 15 måneder og 3.2 millioner euro i nuværdi (NPV) for virksomheder, som bruger P2P-løsningen over en periode på 3 år.

Rapporten analyserer, hvordan P2P-løsninger giver værdi til nuværende Basware-kunder. Du kan læse om de væsentligeste fordele ved brug af løsningerne, herunder:

  • Kreditorbogholderiets produktivitet vinder cirka 560,000 euro: ved hjælp af Baswares P2P-løsning var det muligt for hele virksomheden at øge andelen af elektroniske fakturaer fra 30% det første år til 80% det tredje år.

Hent rapporten og læs mere.

“Vores fakturahåndteringsproces er blevet strømlinet. Fakturaer kan nu matches automatisk med en indkøbsordre eller en kontrakt, og vi har én fremgangsmåde. Vores ansatte i kreditorbogholderiet er blevet mere produktive, og vi har behov for færre medarbejdere end tidligere. Vi mener faktisk, at kreditorbogholderiets rolle er ændret betydeligt, fordi de tidligere skulle lave meget basal fakturadata-håndtering. Nu er det blevet mere til specialiserede opgaver, som dataanalyse og afvigelser fra den normale proces.”

- Udviklingschef i et stort ejendomsselskab

Venligst tilmeld dig, for at få adgang til alt indholdet i Basware Knowledge Center Tilmeld dig for at downloade
Hent