En vejledning til netværksbaseret Purchase-to-Pay

Share on:

4 trin til at opnå finansiel fleksibilitet

Denne purchase-to-pay vejledning hjælper dig med at identificere, hvor din virksomhed befinder sig lige nu med henblik på purchase-to-pay (P2P) modenhed og de skridt, I bør tage for at opnå komplet finansiel fleksibilitet.

Gennem vores arbejde med virksomheder rundt om i hele verden har vi identificeret fire stadier, som organisationer går igennem, i takt med at de indfører  automatiserede og netværksbaserede funktionaliteter for deres purchase-to-pay processer.

De 4 skridt til at opnå finansiel fleksibilitet:

1. Virksomheden effektiviseres: Etablering af en solid kreditorproces for at indføre kontrol og synlighed. Almindeligvis er fokus på at slippe af med papir via automatiseret kreditorbogholderi og elektronisk fakturering.

2. Virksomheden tilpasses: Siloer brydes ned, så økonomistyring, kreditorer, treasury og indkøb alle er del af en sammenhængende purchase-to-pay proces. Øget kontrol over udgifterne stiger.

3. Virksomheden bliver netværksbaseret: Fokus har ændret sig fra driftseffektivitet til strategisk påvirkning. Virksomheden former strategiske relationer til leverandører, hvilket skaber væsentlig værdi for både virksomheden og dens leverandører.

4. Virksomheden i smidig balance: Opnå verdensklasseresultater i hele purchase-to-pay-processen. Hvert stadie i processen er integreret og optimeret, hvilket medfører optimal drift, der påvirker bundlinjeresultatet. Netværk med leverandører og kunder og udnyt de betalingsprogrammer, der "passer bedst", for at optimere driftskapital i den finansielle forsyningskæde.

Hent purchase-to-pay-vejledningen for at få mere at vide.

"Den vellykkede udførelse af de P2P-strategier, der påvirker likvide midler, kræver et niveau af sammenhæng og synlighed over hele P2P-processen, der som regel bedst understøttes af teknologiløsninger." - Andrew Bartolini, Ledende forsker, Ardent Partners.

Venligst tilmeld dig, for at få adgang til alt indholdet i Basware Knowledge Center Tilmeld dig for at downloade
Hent