Guide til at forandre kreditorbogholderiet 1/3: Request for Proposal (RFP) Skabelon

Share on:

Hvis du er i gang med at planlægge et projekt indenfor e-fakturering eller automatisering af kreditorbogholderiet, så vil vores guide spare dig en masse tid, og hjælpe dig med at gøre projektet til en succes.

Det er altafgørende at vælge den rette løsningspartner, og denne RFP-skabelon er dit første skridt frem mod netop det. Den giver dig en omfattende liste med de vigtigste spørgsmål til at hjælpe dig med at vurdere potentielle bogholderi-automatisering- og e-fakturaudbydere og deres kapabilitet. Den dækker en række emner baseret på branchens best-practices, herunder virksomhedsperformance, virksomhedsstrategi, løsningsevne og udviklingsstrategi, og global serviceforsyning.

Sørg også for at drage fordel af de andre tips i denne guide:

Kick-starter præsentationsslides: en færdiglavet præsentation, der vil hjælpe dig med at sælge dit automatiseringsprojekt af kreditorbogholderi internt i virksomheden.

Tjekliste med hovedovervejelser: fremhæver måden hvorpå fakturaautomatisering gør kreditorbogholderiet mere effektivt, og drivkraften bag best-practice og best-in-class performances.

 

 

 

Venligst tilmeld dig, for at få adgang til alt indholdet i Basware Knowledge Center Tilmeld dig for at downloade
Hent