Få den perfekte løsningtil din voksende virksomhed

e-faktura for virksomheder
Body: 

I takt med at din virksomhed vokser, stiger antallet af leverandører, fakturaer og andre transaktionstyper også. Basware tilbyder løsninger til at optimere dine finansielle processer, så du kan se, hvad dine penge bliver brugt til, og give dig forøget effektivitet og bedre cash flow. Vores løsninger giver dig mulighed for at fokusere på virksomhedens vækst.

Solide finansielle processer styrker virksomhedens vækst

I takt med, at din virksomhed vokser, stiger presset for bedre at kunne styre de finansielle arbejdsgange. Selvom din voksende virksomhed muligvis ikke døjer med den samme driftsmæssige kompleksitet som multinationale virksomheder, tæller hver en spildt time. Dårlige finansielle processer er spild af tid, ressourcer og penge – og ikke mindst kompromitterer de forholdet til dine leverandører og kunder. Jo hurtigere en virksomhed implementerer automatisering og går over til elektronisk fakturering, jo mere tid og flere penge kan der spares - og investeres i vækst.

Anbefalet læsning:

7 tips til virksomhedens vækst: Bruger dine medarbejdere for meget tid på at indtaste data, finde fakturaer og rette fejl? Denne e-bog introducerer dig for værktøjer og strategier, der kan hjælpe dig med at bevare kontrollen over dine finansielle processer i takt med, at din virksomhed vokser.

Download e-bog

Du vil med det samme opnå fordele ved at optimere dine finansielle processer

 • Lad medarbejderne lave mere værdiskabende opgaver: De skal ikke længere bruge tid på at indtaste data og jagte fakturaer. De kan i stedet fokusere på at håndtere undtagelser og få din virksomhed til at vokse.
   
 • Betal regningerne til tiden: Automatiseret kreditorstyring giver dig mulighed for at se status for hver faktura samlet på ét sted, så du kan sikre dig, at fakturaer bliver betalt til tiden.
   
 • Styr cash flowet bedre: Du kan bedre styre dit cash flow, hvis du kan se, hvilke regninger, der er forfaldne og hvornår.
   
 • Styrk forholdet til leverandører og kunder: Når dine finansielle processer kører som smurt, behøver dine leverandører ikke at jagte dig for betaling, og du behøver ikke at jagte dine kunder.
   
 • Bedre styring af forbruget: Med elektronisk indkøb kan dine medarbejdere købe via kontrakter hos din foretrukne leverandør, cost center ansvarlige vil være bedre rustet til at kunne styre omkostninger og fremtidige cash flow-behov bliver synlige, længe før fakturaen kommer.

InvoiceReady purchase-to-pay-løsning til virksomheder i vækst

Basware InvoiceReady er en simpel cloud-baseret purchase-to-pay-løsning. Den er hurtig at implementere, nem at vedligeholde og kan nemt udvides, i takt med at din virksomhed vokser. Kom i gang med at modtage e-fakturaer, og udnyt den forbedrede automatiserede kreditorproces, hvor fakturaer automatisk matches til indkøbsordrer og betalingsplaner. Løsningen omfatter også digital arkivering, e-indkøb og håndtering af udgiftsafregninger.

Se en demo:
Demo: InvoiceReady overførsel til betaling – betalingsoverførsler har aldrig være hurtigere
Demo: InvoiceReady ordrematch – ordre-matching har aldrig være nemmere
Demo: InvoiceReady indkøb – Få nemt styr på udgifter
Demo: InvoiceReady mobil – fakturahåndtering på farten

Læs faktaark >>

InvoiceReady kundecase:
Kundecase: Enkel fakturahåndtering frigør tid hos Tuna Entreprenad
Kundecase: F-Secure får indsigt i deres fakturaer i realtid med InvoiceReady

Kontakt os for at komme i gang

 

Scan dine papirfakturaer med Basware CloudScan

Lad dine medarbejdere slippe for at skulle taste fakturadata ind i systemet. Lad dem i stedet lave mere værdiskabende opgaver. CloudScan er en fleksibel løsning, hvor fakturaen bare scannes og godkendes. Så enkelt er det.
Fordelen ved "scan and capture" omfatter bl.a.:
 
 • Mulighed for at lade medarbejderne lave mere værdiskabende opgaver
 • Færre fejl
 • Bedre overblik over cash flow
Få mere at vide:

PDF e-Invoice - den nemmeste måde at sende e-fakturaer på

Beder dine kunder om, at du sender e-fakturaer? Vi har en hurtig og nem løsning til dig: Basware PDF e-Invoice er den nemmeste måde at sende e-fakturaer på. Det er en meget alsidig service, som er velegnet til både små og store virksomheder. PDF e-Invoice kræver ingen integration eller IT-ressourcer. Uanset om dine e-mails bliver genereret af dit faktureringssystem eller sendes fra en computer, kan PDF e-Invoice konvertere dem til e-fakturaer, der bliver sendt direkte til dine kunder. Servicen er perfekt til både små og store mængder af fakturaer.

Få mere at vide:
Faktaark: Basware PDF e-Invoice
e-bog: En introduktion til e-fakturering
Kontakt os for at få mere at vide

Knowledge center title: 
Læs mere om Løsninger for SMV'er i Basware Videnscenter