Bliv en del af Baswares Netværk

basware network
Body: 

Baswares Netværk gør det nemt at sende og modtage fakturaer og ordrer. Bliv en del af dette ntværk allerede i dag, og få hurtigere processer, hurtigere betalinger og færre fejl – alt sammen til lavere driftsomkostninger og med mere strømlinede processer.

Når du tilmelder dig Basware Netværk, får du adgang til dine handelspartnere, samtidig med at du bliver synlig for potentielle kunder. Virksomheder i Netværket kan sende og modtage købsordrer, oprette fakturaer og kreditnotaer og udveksle e-kataloger. Netværket giver mulighed for at administrere leverandørdata, komme i forbindelse med flere handelspartnere, oprette eller deltage i betalingsprogrammer og få fordele af finansieringsservices til at opnå et bedre likviditetsstyring.

Få hurtigere betaling

Vil du gerne have betaling hurtigere? Så send dine fakturaer som e-fakturaer. Når kunden kan modtage dine fakturaer direkte i sit eget system, bliver de hurtigere godkendt, så tidlig betaling bliver mulig. Basware Network forbinder dig med over 1 mio. virksomheder og offentlige myndigheder verden over.

Opbyg et netværk

Når du tilmelder dig Basware Network, bliver du en del af det største åbne handelsnetværk i verden. Vi har i mere end et årti etableret forbindelser mellem vores netværk og over 200 andre B2B-netværk og udbydere af e-faktureringstjenester. Det betyder, at du bliver forbundet med alle virksomhederne på disse netværk og omvendt. Eftersom vi har etableret kompatibilitet mellem netværk, bliver det lettere for dig at komme i forbindelse med dine handelspartnere og omvendt.

Er du allerede en del af et netværk? Log på.

 

Fordelene ved Basware Network

  • Global rækkevidde via en enkelt forbindelse: Opret forbindelse til Basware Network, og begynd straks at gennemføre transaktioner med dine handelspartnere rundt omkring i hele verden.
  • Synlighed og styring: Administrer alle dine salgsfakturaer, købsfakturaer og købsordrer fra ét sted for komplet synlighed og styring på tværs af dine centrale økonomiske processer.
  • Øjeblikkeligt samarbejde: Vores portalvisninger, dashboards og nemme forbindelsesapps muliggør hurtige og effektive elektroniske transaktioner, der overholder reglerne.
  • Enkel konfiguration: Basware har uovertruffen ekspertise i forenkling af B2B-handel. Vi muliggør e-fakturering på tværs af komplekse afgifts- og regelmiljøer med indbyggede best practice-processer, der vil optimere hele din handelscyklus.
  • Frihed til at handle: Basware Network er reelt åbent – der er ingen dyre medlemskaber, uretfærdige gebyrer eller fastlåsning af deltagere. Tilmeld dig én gang, og du kan handle overalt.
  • Konvertering af format: Vi konverterer automatisk over 60 forskellige e-fakturaformater til det format, som din handelspartner kræver. Fakturaer og ordrer, som du modtager, bliver ligeledes konverteret til det format, du ønsker.

Hent Basware Network factsheet »

Services i Netværket

*tilbydes til vores e-faktura kunder

 

Nyttige link:

Se vores liste over partnernetværk

Se listen over de mere end 180 e-faktureringsnetværk, som er en del af Basware Network. Basware-kunder har øjeblikkelig og problemfri adgang til alle virksomheder på alle vores partnernetværk. Se listen over partnernetværk >>


Er du udbyder af et e-faktureringsnetværk, og er du interesseret i at blive tilmeldt Basware Network?

Kontakt os. Vi er altid på udkig efter nye partnere til e-fakturerings- og forretningsnetværk, som vi kan føje til vores globale netværk – det betyder nemlig også gensidige fordele for vores kunder. Kontakt os >>

Log på Basware Network

Er du allerede en del af netværket? Log på her >>

 

E bog: 6 Trin til effektiv e-fakturering

Denne e-bog hjælper dig med at forstå e-faktureringens verden og hvad det betyder for din forretning i 6 korte trin.

Hent 6 trin til at blive successfuld med eletronisk fakturering »

Billentis Report 2016

Læs denne omfattende rapport om tendenser for e-fakturering,  den aktuelle markedssituationen og meget mere.

Hent Billentis Rapporten »

 

Fra Basware-bloggen

Knowledge center title: 
Articles from the Basware knowledge center