Shared service-centre

Det er dokumenteret, at shared service-centre (SSC'er) er en fordel, hvad angår omkostninger, kvalitet, produktivitet og kundeservicetal. De opfattes imidlertid ofte som omkostningscentre i en virksomhed, så de forbliver meget omkostningsfølsomme størrelser. Basware kan hjælpe med at reducere omkostninger ved SSC-driften og fremme centrenes effektivitet takket være de bedste fremgangsmåder inden for Purchase-to-Pay og e-fakturering, hvilket skaber værdi for interessenterne uden at forårsage afbrydelser eller overkomplicere forholdene. Vi bestræber os på at være en fleksibel partner, der sætter dig i stand til at få størst muligt udbytte af dine SSC'er.

Hvordan gør vi det?

Forøget standardisering for at fjerne kompleksiteten

Know what you buy with Basware Procurement
 • Vores P2P- og e-faktureringsløsninger standardiserer økonomiske processer med fleksibel leverandørintegration og dokumenterede ERP-interface-muligheder.
 • Vores fleksible anvendelsesmuligheder balancerer standardisering med dine interessenters behov, og sørger for omkostningskontrol og en effektiv process samtidig med at din virksomhed vokser.
 • Basware Network sætter gang i standardiseringen vha. effektiv on-boarding af leverandører og integration med dine SSC-processer gennem nem e-fakturering, e-bestilling og katalogservices.
 

Mere automatisering for forbedret effektivitet

Know what you buy with Basware Procurement
 • At overgå til Baswares cloud-software og serviceplatform giver dig mere automatisering med mindre software, ved at rationalisere P2P-systemer og dække proces-kompleksiteten.
 • Vores løsninger eliminerer øjeblikkeligt presset fra manual dataindtastning hos dit SSC-team - mindsker fejl, forbedrer effektivitet, og frigør værdifulde ressourcer.
 • Høj-volumens, flersprogede transaktionsprocesser bliver øjeblikkeligt tilgængelige, og integrerer nemt afdelinger, organisationer og ERP-workflows.
 

Maksimeret procesoptimering for udnytte SSC-potentialet

Know what you buy with Basware Procurement
 • Basware Analytics giver handlingsrettet, realtids-indsigt over hele den økonomiske logistikkæde, og gør det nemt at identificere muligheder forbedringer angående proces, data og ressourcer i SSC'ets performance.
 • Basware giver nem adgang til P2P-transaktionsdata for alle SSC-brugere - og frembyder et betagende overblik for at give den nødvendige indsigt til løbende forbedring og bedre planlægning.
 • Basware Network optimerer forholder mellem dit SSC og dine leverandører, fra taktiske procesforbedringer til strategisk værdiskabelse.

Udviklet med brugerne for øje:

Det kræver mange forskellige elementer at maksimere procesoptimeringen. Best practices, der er bygget ind i vores løsning i løbet af 25 år i branchen, spiller en stor rolle. En meget ergonomisk brugergrænseflade betyder, at dine tunge brugere har effektive værktøjer til at udføre deres job, mens almindelige brugere vil finde interaktionen med processen intuitiv, kollaborativ og mobil.

Ud over en brugervenlig løsning får nøgleinteressenter også glæde af Basware Analytics, som giver driftsmæssige og strategiske indsigter i processen. Disse handlingsorienterede realtidsoplysninger over hele den økonomiske forsyningskæde hjælper dig til at identificere forbedringer inden for proces, data og ressourcer i din SSC-ydelse.

Hovedfunktioner:

 • Indkøb:
  • Baswares indkøbsløsninger muliggør mere informerede indkøbsaktiviteter hele vejen fra sourcing, styring af kontraktlivscyklusser, katalogadministration, rekvisition og ordreoprettelse til administration af adfærd igennem brugen af Analytics.  Læs mere om indkøb.
 • Basware Analytics:
  • Basware Analytics giver handlingsorienteret indsigt gennem hele Purchase-to-Pay-processen Nøgleinteressenter får adgang til flotte visuelle dashboards og grafer, der dækker hele virksomhedens udgiftsdata, proceseffektivitets-KPI'er og likvide midler. Alle brugere får Purchase-to-Pay-indsigt, så de kan træffe bedre økonomiske beslutninger for din virksomhed. Læs mere om Basware Analytics.
 • Mobilitet:
  • Basware Mobile hjælper dig med at fjerne flaskehalse i din økonomiske proces ved at give dine medarbejdere adgang til deres Purchase-to-Pay-opgaver døgnet rundt via deres mobil- eller tabletenheder. Lokale apps understøtter iOS, Android og HTML5-klient for Windows-baserede enheder, så der er adgang hvor som helst og når som helst til alle SSC-brugere og servicekunder. 

Det er dokumenteret, at shared service-centre (SSC'er) er en fordel, hvad angår omkostninger, kvalitet, produktivitet og kundeservicetal.

shared servicecentre