Karriere

Så skal du overveje Basware – som i 2011 blev udnævnt til verdens bedste leverandør af elektroniske fakturaleverings- og betalingsløsninger af magasinet Global Finance og ranglistet som en af verdens førende 200 software-virksomheder af Software Magazine og blandt de top 100 software-virksomheder i Europa på listen Truffle 100.

Hos Basware er vi altid meget aktive i at støtte talenter og fremme et arbejdsmiljø, der lægger vægt på mod og en positiv indstilling.

Som leverandør af software-løsninger ved vi, at vores forretning drives frem af vores medarbejderes hårde arbejde og engagement. Motiverede og kvalificerede medarbejdere er også i fremtiden fundamentet i vores virksomheds fortsatte succes.

En fortsat forbedring af disse kompetencer er sammen med progressiv rekruttering og skabelse af et produktivt arbejdsmiljø grundlaget i Baswares personalepolitik.

Baswares personalepolitik formes grundlæggende af virksomhedens kerneværdier, som genspejler den måde, vi arbejder på, og hvilken slags adfærd vi ønsker at fremme:

  • Sigt efter resultater
  • Vær professionel
  • Byg på respekt
  • Udvis mod

Gå til Ledige stillinger, hvis du vil læse mere om de karrierer og muligheder, Basware tilbyder.
 

Er du interesseret i at fremme din karriere i et dynamisk, hektisk miljø, hvor du samarbejder med et internationalt team af højtkvalificverede og -motiverede kolleger omkring udfordrende projekter? 

Right sidebar blocks: