Basware Network når op på 100 millioner netværkstransaktioner

tir, 10/20/2015 - 16:54

Text: 

Espoo, Finland, 20. oktober, 2015 Basware, den førende leverandør af e-fakturering og purchase-to-pay-løsninger, fortsætter med at opnå rekordhøj vækst, med 100 millioner sendte og modtagne e-fakturer og indkøbsordrer årligt i Basware Network – det største åbne handelsnetværk i verden. Denne milepæl markerer successen af Baswares engagement med at hjælpe virksomheder med at frigøre værdi i deres finansielle processer.

I over et årti har Basware været drivkræften bag et hurtigt voksende økosystem, designet til at forbinde e-fakturerings og e-bestillingsnetværk på globalt niveau. I dag er Basware Network forbundet med over 200 B2B-netværk, og giver dermed brugerne mulighed for nemt at handle overalt i verden. Det er tydeligt, at fordelene ved interoperabilitet mellem netværk fremskynder indførelsen af e-fakturering. Dette netværkssystem gør det muligt at sende og modtage e-fakturaer mellem ministerier, virksomheder og leverandører, og derved øge pengestrømmen og opnå en mere stabil økonomi. Selv om vækstraten for indførelse af e-fakturering har været omkring 20% de sidste år, viser nye mandater fra EU og USA, at indførelsen af e-fakturering mellem virksomheder og ministerier forventes at fremskyndes yderligere.

”Basware Network er den nemmeste måde at handle på. Det hjælper væksten i din virksomhed og styringen af pengestrømmen. Et godt eksempel på styrken af vores åbne netværk er Basware Financing Services, som tilføjer ægte værdi til virksomheder i Basware Network. Dette kan være oprettelse eller påbegyndelse af et nyt betalingsprogram, opsætning af dynamisk diskontering, eller finansiering af dine tilgodehavender. Via Basware Network kan virksomheder foretage eller hente betalinger, som pengestrømmen kræver. Denne fleksibilitet skaber konkurrencefordele og har en direkte indflydelse på bundlinjen,” siger Esa Tihilä, CEO, Basware.

”Ud over virksomhederne, så har ministerierne også forstået fordelene ved forbundet handel og kræver indførelse af e-fakturering. Ved at blive papirfrie kan ministerier ligeledes fremskynde deres fakturerings- og betalingsprocesser betydeligt. Denne hurtigere måde at flytte penge på har indflydelse på økonomien hvad angår handel og GDP,” fortsætter Tihilä. ”Fremsynede ministerier og virksomheder overalt i verden implementerer e-fakturering for at forbedre pengestrømmen, sørge for problemfrie betalingscyklusser, og opbygge stærkere forhold mellem købere og leverandører på tværs af logistikkæder.”

Basware Network er åbent for alle – der er ingen dyre medlemsskaber, urimelige afgifter eller lock-in af brugere. I dag forbinder netværket over en million virksomheder og ministerier i flere end 100 lande. Fordi netværket består af over 200 unikke netværk, kan brugere i et netværk sende e-fakturaer til brugere i et andet netværk og omvendt. Denne ’roaming’-mulighed er blot en af grundene til, at Basware Network, sammen med andre åbne netværk, vokser hurtigere end lukkede netværk.

Yderligere information:

Tilslut dig netværket: http://www.basware.com/global-business-network-basware

Om Basware                  

Basware er global leder inden for levering af purchase-to-pay og e-faktureringsløsninger inden for kommerciel handel. Vi hjælper virksomheder med at frigøre værdi i hele organisationen, ved at forenkle og strømline de vigtigste finansielle processer. Basware Network muliggør nemt samarbejde mellem købere og leverandører af alle størrelser. Med Basware kan virksomheder introducere helt nye måder at købe og sælge på, for at opnå væsentlige besparelser og booste driftskapitalen.

Find ud af hvordan Basware hjælper med at sætte penge i bevægelse og lader handelen strømme på: www.basware.dk

www.twitter.com/Basware

www.facebook.com/BaswareCorporation
www.linkedin.com/company/Basware

 

Kontaktinfo:
Sirje Ahvenlampi-Hyvönen

Communications Director


Tel: +358 50 557 3822

sirje.ahvenlampi@basware.com

 

From the Basware Blog
See more blogs