Basware SaaS:Den hurtigste og mest omkostningseffektive vej til en succesfuld P2P

Body: 

Baswares cloudbaserede Purchase to Pay-løsning automatiserer dine centrale finansielle processer. Software-as-a-Service (SaaS) giver hurtigt udbytte af dine investeringer, og gør det muligt for dig at klare de udfordringer, der traditionelt er på tid, omkostninger og ressourcer ved on-premise it-løsninger.

SaaS Purchase to Pay giver dig fleksibilitet, fokus og omkostningseffektivitet

Basware SaaS er den hurtigste måde for dig at drage fordel af Basware Purchase-to-Pay. Da du ikke selv behøver at installere eller vedligeholde software, får du med det samme fleksibilitet til at bruge dine it-ressourcer, der hvor der er behov for dem. Vores SaaS Purchase to Pay-løsning frigør dine it-ressourcer, så du kan fokusere på innovation og dermed styrke virksomhedens forretningsstrategier. Baswares cloudbaserede løsninger kan nemt integreres med mere end 250 forskellige ERP-systemer og andre virksomhedsløsninger, så omkostningseffektiviteten af din it-drift maksimeres.

 

Hurtighed og fleksibilitet muliggør vækst

Vokser du organisk, eller har du planer om at opkøbe virksomheder? Med Baswares SaaS til Purchase-to-Pay kan du hurtigt og nemt udvide funktionaliteten på flere forskellige geografiske steder. Uanset hvem der har brug for adgang, og hvor i verden de er, kan de nemt få adgang til forretningsdokumenter og P2P-funktionalitetern. 

Baswares Purchase-to-Pay tilbyder alt lige fra en enkel løsning til fakturabehandling til en omfattende løsning i form af Purchase to Pay eller Source to Pay, herunder elektroniske ordrer og fakturaer. Den giver mulighed for at skalere ressourcer efter behov. Du betaler kun for det, du bruger, og du har adgang alle de nødvendige ressourcer, lige når det passer dig.

 

Sikker beskyttelse af data

Du kan trygt stole på, at dine økonomiske data er beskyttet af den integrerede fysiske og logiske sikkerhed, som vores moderne datacenter og support leverer. Vi tilbyder support hele døgnet og hele året rundt, uanset hvor du er. Baswares SaaS-tjeneste er fuldt certificeret af uafhængige sikkerhedskonsulenter. Data segmenteres på vores sikre servere, hvilket sikrer, at der ikke er nogen, som kan se eller få adgang til dine oplysninger. Sikkerhedskontroller bekræfter, hvem i din organisation der har adgang til dine oplysninger. Vores fuldt redundante serverparker giver en yderst høj kapacitet og et konstant stand-by katastrofeberedskab.

Integreret support til din mobile arbejdsstyrke

Mobile medarbejdere kræver hurtigere og mere pålidelig adgang til deres applikationer på farten. Organisationerne er i stigende grad under pres for at sikre, at virksomhedsapplikationer er tilgængelige for medarbejderne når som helst. Baswares SaaS-applikationer er tilgængelige på enhver enhed, når som helst, og hvor som helst. De fjerner de flaskehalsproblemer, der kan opstå i processen, ved at aktivere behandlings- og godkendelsesopgaver, mens de er på farten. Vores SaaS-applikationer tilpasser sig automatisk til flere tablet- og smartphoneformater, og de understøtter sprogene: dansk, engelsk, finsk, fransk, hollandsk, italiensk, norsk, spansk, svensk og tysk.

 

Nem ERP-integration

Nutidens globale virksomheder overtager ofte flere forskellige ERP-systemer (Enterprise Resource Planning) som følge af opkøb og konsolideringer. Mange af dem er nødt til at anvende flere forskellige ERP-systemer. Når forretningsprocesser skal automatiseres, opstår flaskehalsproblemet ved integration med it-miljøet.

En nem og problemfri systemintegration har altid været en af de største fordele ved Baswares løsninger. Baswares produkter kan integreres med over 250 forskellige ERP-systemer, herunder SAP, Oracle og Microsoft Dynamics. Nem kommunikation med en virksomheds andre programmer og løsninger muliggør enkelt log-in (SSO – Single SignOn), sådan at der ikke er behov for et separat log-in til Baswares Purchase-to-Pay. Nye og forskellige systemer kan nemt tilføjes eller udskiftes, hvilket giver større fleksibilitet og en bedre udnyttelse af eksisterende investeringer.

 

Øg effektiviteten uden at gå på kompromis med dit valg

  • Minimer forstyrrelser – SaaS-applikationerne med Plug & Play kræver ingen nedetid og kan nemt benyttes af dine brugere.
  • Reducer omkostningerne – der kræves færre it-ressourcer, da Basware leverer høj tilgængelighed og funktionalitet, som hverken kræver vedligeholdelse eller opgraderinger.
  • Øg effektiviteten – alle dine oplysninger er tilgængelige online, hvor de opbevares i syv år, uden at du behøver at tilføje servere eller lagerplads. Du kan vælge mellem tre serviceniveauer.
  • Gå fra taktisk til strategisk – da it-medarbejderne ikke længere forsinkes af daglige vedligeholdelsesopgaver, kan de i stedet bruges til at aktivere og understøtte nye tiltag i virksomheden.

Sikkerhed og overholdelse på højeste niveau

  • Tjenesten er certificeret i henhold til SSAE16/ISAE3402 SOC 1/2/3 Type II
  • Sikkerhedskontroller kontrolleres af uafhængige fagfolk
  • Data segmenteres, så dine oplysninger forbliver adskilte og sikre
  • Minimumstilgængelighed på 99,5 % af tiden døgnet rundt (med undtagelse af planlagte vedligeholdelsesafbrydelser)

Basware SaaS articles from the Basware knowledge center